Vinduespudsning i Kolding

Step 1

1
arrowWhite-1.png

Book aftale

Step 2

2
arrowWhite-1.png

Prisestimering

Step 3

3

rensning

arrowWhite-1.png

Step 4

4

Så nemt er det

Færdig

Vinduespudsning i Kolding

Vinduerne er husets øjne og rene vinduer bringer lys ind i hjemmet.

Jeg benytter et rentvandsanlæg uden sæbe og giver et grundigt efterskyl, som efterlader dine vinduer blanke, rene og uden kalkstriber.

Jeg udfører en grundig og vinduesvask – dog kun udvendigt, hvor jeg kommer helt ud i hjørnerne og fjerner spindelvæv, skidt og snavs, så du både får blanke vinduer og rene karme. 

Kvalitet og Langvarige Resultater

Vinduer man kan være stolte af

Når jeg kommer ud forbi og sørger for en komplet vinduespudsning i Kolding, så får du vinduespudsning af bedste kvalitet. Jeg går aldrig på kompromis med min vinduespudsning – det er din garanti for et godt stykke arbejde.

Priserne for vinduespudsning i Kolding er 20 kr. pr. vindue. Det er selvfølgelig en vejledende pris, hvis du har en større opgave, så laver jeg gerne et personligt tilbud til dig. Uanset hvor mange vinduer du har, så vil du altid få et uforpligtende tilbud på din vinduespudsning.

Du kender det måske fra egne forsøg på vinduespuds, at dine vinduer ender med lange striber. Dette skyldes at kalkindholdet i vandet. Når vandet er væk, så hænger kalken stadigvæk på vinduet. Mit rentvandsanlæg sikrer at der aldrig er problemer med kalkindholdet af vandet. Så få en kompetent vinduespudser ud i dag.

En Fast Aftale

Trænger dine vinduer til regelmæssig rens, så laver vi en aftale

Bor du nær Kolding Fjord, så kender du sikkert det med at dine vinduer hurtigt bliver beskidte på grund af saltvand. Når jeg kommer ud og pudser dine vinduer, så sørger jeg for at give en grundig vask, som hurtigt giver dig dine smukke og rene vinduer tilbage. Skulle der være behov for at jeg skulle komme forbi på en månedlig aftale, så laver jeg et godt tilbud på sådan en aftale.

En kontinuerlig aftale vil altid være bespareligt for dig, hvis du skal have renset vinduer ofte. 

Så om du er en virksomhed eller privat person i Kolding, så kommer jeg gerne ud efter aftale og giver dine vinduer en vinduespudsning.

Scroll til toppen

kontakt os idag

Udfyld formularen så vender vi tilbage snarest muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.