Fliserens Kolding

Step 1

1
arrowWhite.png

Book aftale

Step 2

2
arrowWhite.png

Prisestimering

Step 3

3

rensning

arrowWhite.png

Step 4

4

Så nemt er det

Færdig

Fliserens i Kolding

Kvalitet | service | skånsom

Fliser bliver igennem året mere og mere kedelige at kigge på. Dette skyldes både mos, alger og flisepest. 

Fliserne – om det er på terrassen eller i indkørslen – er en del af huset som med tiden bliver triste at se på. Vind og vejr spille stor rolle i dannelsen af flisepest og alger som både ødelægger dine fliser og får dem til at se grimme ud. Jeg udfører en grundig og dybdegående rensning af dine fliser med miljørigtig rensningsmidler, som både skåner fliser og miljø.

.

FØR

.

EFTER

Din fliserenser i Kolding

En komplet pris på kompetent arbejde

Hos KF Multiservice går jeg aldrig på kompromis med det udstyr og de produkter som jeg bruger. Det er vigtigt for mig at du føler at det resultat, som du får også holder i lang tid. Dette er kun muligt hvis man bruger effektivt udstyr, ved hvad man laver og bruger produkter som er godkendte.

Der findes billigere fliserens produkter end dem jeg bruger, men de er både skadelige for miljøet, dig og dine fliser. Jeg bruger kun godkendte produkter, som sikrer dig at du får fliser som du kan være stolte af og trygt have din børn til at lege på.

En pris på fliserens i Kolding koster 37kr. pr. kvm. som standard. Denne pris giver dig et kvalitetsresultat, som ikke kræver megen vedligeholdelse – et resultat som du kan nyde godt af i lang tid.

Vi tilbyder dog altid et personligt tilbud – så hvis du har en større fliserens i Kolding, så finder vi en pris som er tilpasset din opgave.

Komplet fliserens i Kolding

Intet kompromis - kun flotte resultater

Når du får en fliserens i Kolding fra mig, så er den altid komplet. Det betyder at jeg renser ikke bare dine fliser, men sørger for at de står smukt. Jeg sørger derfor altid for at der sand nok mellem fliserne efter en rens.

Det er også muligt at tilkøbe imprægnering af dine fliser for 22kr. pr. kvm. Læs mere om det her: Flise Imprægnering.

Scroll til toppen

kontakt os idag

Udfyld formularen så vender vi tilbage snarest muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.