vigtig del af vedligeholdelsen af udendørs overflader

Få en professionel algebehandling af tag og fliser

Er dine udvendige overflader belagt med alger og mos?

Hvis dit tag, din flisebelægning eller dine øvrige udvendige overflader er belagt med mos, alger og lignende, så kan det godt betale sig at få det fjernet. Alger og mos kan nemlig forårsage store skader på både tag og fliser, hvis ikke de bliver renset ned, og dette arbejde hjælper vi hos KF-Multiservice dig gerne med.

Vi tilbyder algebehandling af både tag og fliser for private husejere såvel som en række forskellige typer erhvervskunder. Vi holder selv til i Kolding, hvorfra vi ofte kører ud til opgaver for kunder i vores eget lokalområde, men også i både Fredericia, Vejle og omegn. 

Hvad er algebehandling?

En algebehandling er en behandling, der har til formål at fjerne algevækst fra den ønskede overflade. Det er typisk tage og flisebelægninger, der bliver hårdt ramt af de grønne algeplamager, og derfor er det som regel også disse områder, der har brug for en særlig indsat i forbindelse med algebehandlingen.

Algebehandling af tag – hvornår?

Med en algebehandling af tag kan du både forlænge tagets levetid og minimere dine omkostninger til vedligeholdelsen. Men hvornår er det egentlig det bedste tidspunkt på året at algebehandle taget?

Som tommelfingerregel bør algebehandling af tage udføres i perioden mellem marts og oktober. Det er typisk her, der ikke længere er frost om dagen, og samtidig skal der være udsigt til 6 timers tørvejr i forbindelse med, at algebehandlingen bliver udført.​

Vi sørger for, at du får et flot resultat, der kan holde i lang tid, og som vil få dit tag eller din belægning til at se ud som ny.​ Vi tilbyder desuden også fliserens og tagrens

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig på forhånd at vide, hvor meget det vil koste at få fjernet algerne fra dit tag eller fra din flisebelægning? Så kontakt os gerne i dag for en indledende snak omkring din opgave. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den algebehandling, som du har behov for.

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud​

Kontakt os i dag

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 61 28 06 32 eller send os en e-mail til kf-service@outlook.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​kf-service@outlook.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

KF Service

CVR​: 41837969

Slåenvej 36, 6000 Kolding​

Klik her for rutevejledning